nagradi
 
 

Награди и публикации

Покрај потврдата од големиот број задоволни пациенти, исклучително стручниот тим на Ендомак за својот успех, е една од ретките Стоматолошки поликлиники не само во Македонија туку и во регионов кој во своето работење има добиено награди од европски ранг.

За висок квалитет на услуги и изработки според европски стандарди, Ендомак е добитник на:

- Интернационалната награда „European Qualiti Award„ Награда која е единствена и прва од ваков вид кај нас, за особени достигнувања во сферата на стоматологијата.- Интернационална награда „ United Europe „(The Oxford Summit Of leaders, European Business Assembly, Oxford, Great Britany), за особен личен придонес во развојот на европската интеграција- Државна награда „Мајка Тереза„ за особено значајни остварувања во интерес на Република Македонија во областа на хуманоста и човечката солидарност

- Тивериополска годишна награда и признание од Советот на општина Струмица, како највисоко општинско признание за посебен интерес во хуманоста и стоматологијата

- Благодарница од Министерството за иселеништво на РМ за успешниот настап на Првиот семакедонски конгрес на лекарите, стоматолозите и фармацефтите

- Благодарница од Министерсвото за економија на РМ за активно учество во Кампањата „Ваш успех

– Наша гордост „ ( Сонце на годината 2005 – купувајте наши производи за наше добро) – Благодарница од Здружението на родители и деца заболени од Церебрална парализа – Скопје

- Диплома и награда од Советот на Град Скопје, за најдобро уреден двор

- Четири пати добитник на Скулптурата„Мединова„ (1994, 95, 96 и 99 година )

– Златна плакета на Скопскиот саем и на многубројни дипломи, сертификати и други признанија за учество на симпозиуми и конгреси од областа на стоматологијата….

  • Facebook