img_9568_0

Прашалник за мерење на задоволството на пациентите

Почитувани,

ЕНДОМАК стоматолошката клиника е секогаш заинтересирана да знае, и тоа, од различни аспекти, колку и дали сте задоволни од нашата пракса. Ве молиме дозволете си некоја минута и завршете го нашиот прашалник и опишете ни како се чувствувате после Вашата посета кај нас и нашата дадената стоматолошка услуга.


Град:

Е-маил:

1

Изгледот на нашите клиники

2

Пристапноста до нашите клиники

3

Хигиената во нашите простории

4

Приемот и односот на администраторот

5

Приемот и односот на стоматологот

6

Приемот и односот на стоматолошката сестра

7

Приемот и односот на забниот техничар

8

Возењето и односот на возачот

9

Снек Бар

10

Стерилноста на работното место

11

Пружаната стоматолошка услуга

12

Дали би се вратиле повторно кај нас

13

Дали би не препорачале на други


Дали мислите или имате некаква Ваша идеја со која би ни помогнале да ја подобриме нашата целокупна работа. Ве молиме опишeте подолу:

Благодариме за Вашето време!

Why ENDOMAK?
because:
Endomak BOOST your Smile
Endomak ENHANCE your Smile
Endomak HIGHLIGHT your Smile
&
Endomak LOVE your Smile

  • Facebook